• Lørdag
  • 00:15
  • Panorama

Tidløs. Eksplosiv. Romantisk. Inspirerende… 

Det er nogle af de ord, der bliver brugt til at beskrive Blue Electric Light – det 12. studiealbum af amerikanske Lenny Kravitz, som udkommer i foråret 2024. Men i virkeligheden rammer de ord også plet i beskrivelsen af Kravitz selv, som må siges at være en af historiens mest ikoniske pop- og rockstjerner. 

Kravitz har alle tider mestret den soulede rock’n’roll, som han er så elsket for. Han brillerer både som musiker, sangskriver, producer, forfatter, skuespiller og designer, og er gået hen og blevet et globalt ikon på tværs af både musik, kunst og kultur generelt. 

Lenny Kravitz har gennem sin mere end tre årtier lange karriere vundet hele fire GRAMMY Awards og solgt 40 millioner plader verden over.

Når han til marts udgiver Blue Electric Light bliver det hans første udgivelse i fem år, og med den eksplosive førstesingle ”TK421” tegner det mere end lovende! 

Lenny Kravitz var oprindeligt annonceret til Tinderbox i 2020, som desværre blev aflyst som følge af Coronapandemien. Nu er han endelig tilbage på plakaten, og det bliver et brag af en rockfest, når han indtager Tusindårsskoven til sommer.