• Lørdag

Det må føles ret vildt at være Kind Mod Kind for tiden. Siden de udgav deres debutsingle ”Du Gør Mig Blind” i starten af 2022, har de ramt den ene vilde milepæl efter den anden. 

For eksempel har de… Fået 5-stjernede anmeldelser for EP’en med den kringlede titel Kindmodkindmodkindmodkindmodkind…. Udgivet en sang med Medina (!!!). Rundet over én million streams på Spotify med samme sang. Været nomineret til P3 Talentet til P3 Guld 2023. Optrådt til P3 Guld 2023. Fået en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Live Navn’ til DMA 2023 – og listen fortsætter.

Det er nu heller ikke så mærkeligt, at det går så aldeles godt for kvintetten. De har fundet en helt unik måde at blande følsom lyrik med hårde elektroniske produktioner, der sammen med forsanger Julius’ svævende falset er den perfekte opskrift på en tudetur på dansegulvet.

Det er lyden af ungdommen anno 2023, hvor de sene nattefester møder kærlighedskvaler, bekymringsfrihed og alt derimellem i et overbevisende lydunivers, der giver følelserne frit løb. 

Vi garanterer en oplevelse udover det sædvanlige, når Kind Mod Kind rammer Tinderbox for første gang!