• Lørdag
  • Magicbox

ELOQ, med det borgerlige navn August Fenger Janson, står bag nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i dansk musikhistorie. Hans episke rejse begyndte med en eksplosion på internettet i starten af 2010’erne, da han banede vejen for CHEFF Records sensation. Som eliteproducer har han forført lyttere med en magisk klangverden, der har løftet nogle af Danmarks største kunstnere som The Minds of 99, Jada og MØ til nye højder.

Med et imponerende repertoire af EP’er, herunder det legendariske nummer “Alarmed”, har ELOQ skabt en global sensation inden for DJ- og klubmiljøer. I 2023 tog han springet og udgav sit eget album, “Shy Spring”, der udfordrede grænserne for elektronisk musik. En dybt personlige plade, der omfatter harpe, cello og drømmende interludes, modtog en bølge af kritisk ros, og afslørede en ny side af ELOQs musikalske sjæl.

Samtidig med at han fortryller verden som en del af den elektroniske trio AVAVAV, formår ELOQ at forene enkle, naive melodier med glitrende breakbeats og komplekse rytmer. Hans musik er ikke blot lyd; det er en invitation til at træde ind i hans unikke kreative univers, og nu bringer sommeren en magisk mulighed for at opleve ELOQ på Magicbox!