• Fredag
  • 20:45 – 22:15
  • Panorama

Canadiske Bryan Adams er en uhyre populær mand i Danmark og har siden 1980’erne skabt mindeværdige sing-along-momenter med udødelige sange som ”Summer of ’69”, ”Run To You”, ”Heaven” og ”(Everything I Do) I Do It For You”.

Han har i 2022 udgivet hele fire nye album og fortsætter således sit bidrag til den internationale rock- og popscene, som han med mere end 20 studiealbum, stribevis af platinplader, over 65 millioner solgte singler og samarbejder med artister som Barbara Streisand, Sting, Tina Turner, Ed Sheeran og Taylor Swift har været med til at forme i mere end fire årtier.

Bryan Adams er det vi herhjemme vist roligt kan kalde en sand publikumsfavorit. Han spillede senest i 2022 i både København, Horsens og Vejle og vil i foråret 2024 også give fire arenakoncerter i Danmark. Når han spiller under åben himmel på Tinderbox, bliver det dog hans første festivalkoncert i 6 år, så der er en helt særlig musikalsk oplevelse i vente, når den ikoniske sanger, sangskriver og guitarist gæster Tusindårsskoven.