• Torsdag
  • 18:15 – 19:30
  • Panorama

Okay, hvis du er født et sted mellem slut 80’erne og midt 90’erne, så tør vi godt vædde vores pariserhjul på, at Avril Lavigne har leveret soundtracket til en stor del af din barn- og ungdom.

Den canadiske sangerinde slog igennem i 2002 med det syvdobbelte platinsælgende debutalbum Let Go, der med sange som ”Complicated”, ”Sk8er Boi” og ”I’m With You” gjorde hende til en af sin generations største nye stemmer.

Med blandt andet 2004’s triple-platinsælgende Under My Skin, som havde ”My Happy Ending” på tracklisten, fortsatte Avril Lavigne sin kurs mod stjernerne og slog sin titel fast som en af bannerførerne for den bølge af pop-punk, der skyllede ind over os i 00’erne, og som i dagens moderne musiklandskab stadig lever i bedste velgående takket være nye artister som Olivia Rodrigo og Willow.

Avril Lavigne udgav i 2022 sit syvende album Love Sux under Blink-182 trommeslageren Travis Barkers pladeselskab – et album som blandt andet bød på prominente gæstefeatures fra artister som blackbear og Machine Gun Kelly. 

Med 40 millioner solgte album, otte GRAMMY-nomineringer, flere #1 singler og en global SoMe-følgerskare på over 90 millioner, er der ingen tvivl om, at det er en uhyre indflydelsesrig kvinde, der gæster Odense på Tinderbox 2024.