Vi ses i 2022!

Foto: Clara Brøgger Poulsen

Kære alle

Det piner os endnu engang at stå i den ulykkelige situation, hvor vi desværre må meddele, at Tinderbox 2021 er aflyst.

Det seneste år har vi sammen med de andre festivaler arbejdet hårdt og brainstormet døgnet rundt for at finde en model, der kunne gøre det trygt for os alle at tage på festival igen. Men tiden er ikke til det endnu, og regeringens beslutning gør, at vi må vente med at holde Tinderbox til 2022.

Men kære Tinderbox-venner, der er lys for enden af tunnelen. Planlægningen af Tinderbox 2022 er nemlig allerede undervejs, så I kan godt sætte kryds i kalenderen, for TB22 bliver en reunion af den bedste slags! Hold op, hvor vi glæder os til, at vi sammen mærker græsset under fødderne og byder verdensstjerner velkommen i Tusindårsskoven igen.

Hvis du har billet til Tinderbox 2020 eller 2021, så er du allerede nu sikret adgang til næste års brag af en fest. Din billet gælder nemlig automatisk til Tinderbox 2022. Har du ikke mulighed for at deltage, modtager du information fra Ticketmaster angående refundering, så hold øje med både email-indbakke og spam-indbakke. Hold dig også opdateret på vores sociale medier og hjemmeside, hvor vi inden længe vender tilbage med, hvornår vi åbner for salget af de 2022 billetter, der er tilbage.

Slutteligt skal der lyde et kæmpemæssigt TAK. Tak for den uvurderlige støtte og opbakning, vi har mærket det sidste års tid. Det har været helt fantastisk og betyder mere, end I aner.

Fremtiden er lys, og nu sætter vi sejl mod 2022 – vi glæder os til at se jer til en fest af dimensioner den 23.-25. juni 2022!

Kærligst
Tinderbox