Årets program med spilletider er klar!

26. april 2024

Foto: Peter Kirkegaard

Vi ved, I er mange, der har ventet på kanten af sædet, og nu er det her endelig: Årets program med spilletider er klar.

I år introducerer vi nye navne til de tre scener på hovedpladsen: Rød Scene bliver til Panorama, Blå Scene bliver til Plaza og Teltscenen (tidligere Gul Scene) bliver til Pavilion.

Årets Tinderbox åbner med et brag, når de fynske energibomber fra Kalaset fanger an på Pavilion kl. 14.00. Alle med armbånd til torsdag får en travl dag, når kæmpe kunstnere som Avril Lavigne, Beth Hart, Suspekt og Janelle Monáe overtager hovedscenerne Panorama og Plaza på skift. Smut også forbi Pavilion for stjerneskuddet Gobs og multikunstneren Marc Rebillet.

På Magicbox sætter store navne som Alan Walker og Nicky Romero ild under festen og endelig ser vi frem til et brag af en afslutning, når David Guetta & MORTEN present Future Rave lukker Panorama kl. 00.30.

Fredag synges smukt i gang af Guldimund, og der er fællessang-garanti, når Jonah Blacksmith, Rasmus Seebach og Benjamin Hav & Familien indtager hovedscenerne efterfølgende. Men husk at spare lidt på stemmen, så du kan råbe dine lunger ud til Bryan Adams kl. 20.45 på Panorama. På Pavilion skruer MØ op for et helt særligt og bevidst mere intimt aftenshow for at fejre 10 års jubilæum for hendes debutalbum.

På Magicbox vender TooManyLeftHands tilbage for imponerende 8. år i træk, mens publikumsfavoritterne Hedegaard og Dimitri Vegas & Like Mike står for den sene fredagsfest. På hovedpladsen danser vi fredagen ud med Camila Cabello på Panorama kl. 00.00.

Er du til stærke pophits og store stemmer, bliver du ikke skuffet lørdag. James Arthur, Loreen, RAYE og Andreas Odbjerg gør det svært at stå stille på hovedpladsen. På Pavilion er der spanske rytmer med Iñigo Quintero, dans med Kind Mod Kind og hitparade hos Tina Dickow.

På Magicbox ved de lige præcis, hvordan man slutter en festival med manér. Toneangivende artister som Mau P, Claptone og endeligt Meduza sørger for, at du kommer til at danse videre i søvne de næste mange uger. På hovedpladsen kulminerer lørdagen og TB24 på uset storslået vis, når først Ukendt Kunstner og til slut Lenny Kravitz fyrer hits på hits på hits af.

Spilletiderne er nu tilgængelige både på hjemmesiden og i vores app. Slå dig løs i programmet og lad planlægningen begynde!