This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

Trash Hero

NU SKAL VI ALLE VÆRE EN TRASH HERO!

VI ER GODT PÅ VEJ, MEN…

Vi sorterer størstedelen af alt vores affald på vores festival, og en stor del af æren skal tildeles alle vores frivillige Trash Heroes tilknyttet vores Ressourceområde. De står side om side hvert år og kæmper for at slå sorteringsprocenten fra året før.

Vi bliver dog aldrig 100% tilfredse, før vi formår at sortere 100%. Derfor skal der ENDNU MERE fokus på den grønne bæredygtighed, ENDNU FLERE hænder og hoveder på opgaven – vi skal nu alle sammen være en Trash Hero og dermed ambassadører for bæredygtigheden. Fra områdeledere til teamledere til frivillige. Det manglede da bare, ik’?!

Vi skal alle sortere og kæmpe for at højne sorteringsprocenten. Vi skal alle hjælpe med at holde pladsen ren og pæn, så vi efterlader den mindst lige så flot, som da vi kom. Det betyder ikke, at du skal bruge 8 timer af din vagt på at sortere ressourcer eller rydde op, men det betyder, at vi alle har fokus på det, tager ansvar og står sammen om opgaven – når der er tid! 🙂

Lad os stå sammen om noget, der er større end os selv og hjælpe hinanden til at hjælpe os selv.

Vi har altid brystet os af, at vi er dygtige til at holde fokus på den grønne bæredygtighed i det meste, vi laver. Ikke kun for klodens skyld, men også for din og vores skyld.

Vi prøver altid at sortere i så mange fraktioner som muligt og på en sådan måde, at affaldet kan genanvendes og komme til live i en ny form eller i et nyt materiale. Affald er ikke bare affald. Affald er ressourcer!

DON’T THROW AWAY, RECYCLE FOR ANOTHER DAY

Vidste du, at:

– Alt overskudsmad blev i 2017 doneret til udsatte.

– 9 ud af 10 krus kommer hjem igen i form af pant.

Alle indsamlede ølkander blev i 2017 vasket og genbrugt i 2018.

– Kildevand er næsten helt fjernet fra festivalens sortiment. Vi uddeler i stedet knap 6.000 gratis, genanvendelige vandflasker hvor af ca. 2.000 stk. sælges til gæster, så de kan drikke postevand frem for kildevand. Vi har otte vandposter til tapning af almindeligt postevand fordelt på pladsen til både gæster og medarbejdere.

For the love of
Life + Music

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Tinderbox

Tuborg Musik
© 2022 Tinderbox