This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

PARTNERE

Tag dit brand til nye højder i samarbejde med Tinderbox 

Et Tinderbox partnerskab er en mulighed for at skabe synlighed øge din/jeres brandværdi. Et partnerskab med Tinderbox udvikler åbne, kulturelle og inddragende fællesskaber, der er relevante for partnerens målgruppestrategi. Fællesskaber der engagerer og inspirerer mennesker gennem musik, kunst, bæredygtighed og socialt samvær.

Et partnerskab med Tinderbox betyder, at I som virksomhed indgår i et ambitiøst samarbejde, som har til formål at styrke brandets værdi samtidig med, at synligheden styrkes for både festival og virksomhed.

Stærke partnerskaber opbygges før, under og efter festivalen. Derfor ønsker vi at indgå i en konstruktiv dialog om målet for partnerskabet, og på baggrund af disse mål sammensætte en kampagneplan for samarbejdet.
Det centrale for vores partnerskaber er den gode idé, som sikrer et aktivt partnerskab, hvad enten det er gennem en aktivitet, en kampagne eller for eksempel et atmosfærisk element på pladsen.

Et partnerskab, der engagerer virksomhed, festival og gæster og stræber efter at sikre merværdi for samtlige parter.

 

Skab det fede event for grupper, leverandører eller medarbejdere
Kunne du tænke dig at give medarbejdere eller leverandører en særlig oplevelse? Vil du give dem lidt ekstra forkælelse? Eller er I en gruppe, der er på jagt efter den helt sublime festivaloplevelse.

Tinderbox tilbyder et væld af muligheder, når din virksomhed organiserer sommerfester, afholder kundeevents eller lignende. Arrangementet er tilpasset dine ønsker: eget område, lækre måltider, unikke muligheder for backstage ture, forskellige smagsoplevelser (øl, vin eller spiritus), foredrag på festivalen og mere til.

Du og dine partnere får som VIP-gæster adgang til festivalens eksklusive VIP-område med egen bar og VIP-restaurant samt adgang til den eksklusive VIP-terrasse på 1. sal. Herfra er der en perfekt udsigt over de to store scener og dermed mulighed for at opleve festivalens allerbedste udsigt. Vil du have det lidt mere eksklusivt? Så kan vi tilbyde en privat VIP Skybox. For at få flere oplysninger om dette, bedes du kontakte os.

Et eksempel på en helt ekstraordinær dag på Tinderbox

  • VIP dags- eller partoutbilletter
  • Forplejning ved ankomst til festivalen i eget VIP-område
  • Øl, vin, eller spiritus smagning efter eget valg
  • Intimkoncert/stand-up
  • Backstage tour / rundvisning

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for et partnerskab eller en begivenhed.

Tinderbox er en del af Down The Drain Group.

 

Hovedsponsor

 

Øvrige partnere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WHERE WORDS FAIL, MUSIC SPEAKS

Følg os

loading social feed
Tinderbox

Tilmeld dig nyhedsbrevet