Partnerskaber

Hos Tinderbox bygger vi partnerskaber, der skaber værdi hele vejen rundt. Værdi for din virksomhed. Værdi for Tinderbox. Og ikke mindst værdi for de mange gæster på vores festival.

TAK TIL VORES 2023-PARTNERE

Tinderbox er en tredages fejring i Tusindsårsskoven i Odense. En bynær luksusfestival med mere end 49.000 daglige gæster, der er samlet for at feste og nyde hinandens selskab til lyden af et top-of-the-line musikprogram. 

Læs mere om, hvad et partnerskab med Tinderbox indebærer her.

BRAND PARTNERSHIP TEAM

Kommunikation, branding og partnerstrategi

Med mere end 10 års kommunikations- og partnererfaring fra en af Danmarks største virksomheder, og heraf en unik indsigt i hvordan kommercielle partnerskaber kan skabe værdi for virksomheder og brands, giver vores Partnership Manager Jesper Stubkier en strategisk indgangsvinkel til at arbejde med partnerskaber. 

Kontakt Jesper, hvis du vil vide mere om mulighederne for at flytte dit brand med et partnerskab. 

Bæredygtighed og kreativ idéudvikling

Som medstifter af Danmarks første bæredygtighedsbureau – længe før det overhovedet var et begreb, der havde sneget sig ind på direktionsgangene rundt om i forretningsverdenen – har vores Sustainability and Partnership Manager Martin Thim altid været med helt fremme på den bæredygtige agenda. Efter i mange år at have rådgivet NorthSide på området, er han nu en integreret del at teamet, og bruger sine kreative og bæredygtige kompetencer til at skabe partnerskaber, der gør en forskel.

Kontakt Martin, hvis du vil vide mere om partnerskaber, der gør en forskel. 

Hospitality og gæsteoplevelser

Barejer og eventmager Jonas Bäckström har fingeren på pulsen, når det handler om at skabe de fedeste gæste- og hospitality-oplevelser. Som Group Sales Manager hos Tinderbox sammensætter han sammen med erhvervskunder oplevelser og pakker, der matcher lige præcis det behov, I har i jeres virksomhed. 

Kontakt Jonas, hvis du vil vide mere om hospitality-mulighederne for dine medarbejdere, kunder eller gæster.