This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

Kontakt os

Tilmelding som frivillig til Tinderbox 2022 åbner senere.

Bliv medlem af vores facebookgruppe og få løbende opdateringer.

 

Spørgsmål vedrørende dine vagter, opgaver m.m.
Er du allerede tilmeldt som frivillig og har læst vores FAQ fra ende til anden, men har stadig spørgsmål til din opgave, vagtplan eller lignende?
Så kan du kontakte din nærmeste leder, som kan hjælpe med specifikke spørgsmål – du finder kontaktoplysninger under ”mine vagter” i vores ambassadørunivers RUBY.

Tekniske problemer med RUBY?
Hvis du oplever tekniske problemer med vores ambassadørunivers RUBY – f.eks. betalingfejl, fejl i tilmeldingsprocessen m.m., kan du kontakte vores support på ruby@tinderbox.dk med et screenshot inkl. en forklaring af det problem, du oplever. Så forsøger vi at løse dit problem hurtigst muligt.

Generelle spørgsmål?
Har du spørgsmål til det at være frivillig eller andre generelle forespørgsler omkring frivillighed, kan du kontakte Volunteer Management på volunteer@tinderbox.dk
Vær opmærksom på, at det kun er din nærmeste leder, der kan svare på specifikke spørgsmål ang. opgaver, vagter m.m.

Generelle henvendelser til festivalen bedes du adressere til info@tinderbox.dk

Bliv medlem af vores gruppe for frivillige på Facebook, hvor vi løbende kommer med opdateringer samt meget andet nice to know.

 

Forening

Er du fra en forening eller studenterforening og interesseret i et samarbejde? Skriv til Maria, for at høre mere om mulighederne.

For the love of
Life + Music

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyt fra Tinderbox

Tuborg Musik
© 2022 Tinderbox