• Torsdag
  • 16:45 – 18:00
  • Plaza

Der er virkelig sket meget for danske Pil, siden hun i sommer gav en fortryllende optræden på Teltscenen på Tinderbox.

For eksempel er hun løbet med Talentprisen til 2023-udgaven af P3 Guld (en pris der tidligere er tilfaldet artister som Swan Lee, Agnes Obel, Karl William og Lamin). Hun har også fået hele to nomineringer til Danish Music Awards i kategorierne ’Årets Danske Hit’ og ’Årets Nye Danske Livenavn’. Hun har måtte annoncere en ekstrakoncert i Store VEGA, fordi efterspørgslen på billetter til hendes kommende forårsturné har været så stor. Og så har hun – vigtigst af alt – udgivet mere af det vedkommende pop, hun er blevet så elsket og hyldet for. 

Med en helt særlig evne til at sætte ord på tilværelsen og dele ud af de følelser, vi ellers ofte pakker væk, har Pil ramt plet med sit ofte drømmende popunivers, der bygger på en bund af ærlighed og stilsikker sangskrivning. 

Med sange som ”Dronning Af Månen”, ”Nattely”, ”Omvendt” og ”Dér (feat. Wads.png”) har hun allerede rundet mange millioner streams på Spotify, og vi glæder os til at høre mange flere solide popsange fra Pils hånd, når hun vender tilbage til Tusindårsskoven.