• Torsdag
  • 16:45 – 18:00
  • Blå Scene

Der var ikke noget tvivl om, at Phlake havde fat i den helt lange ende, da de tilbage i 2016 vandt danskernes musikhjerter med monsterhits som ”Pregnant” og ”Angel Zoo”. 

Albertslund-duoen, bestående af Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, havde skabt et helt unikt lydunivers, der mest af alt lød som noget, det store udland kunne have bragt os med Elkærs pivlækre produktioner og Iversens fløjlsbløde vokal.

Debutalbummet Slush Hours sikrede duoen hele fem priser ved DMA i 2016, og efterfølgende dominerede de den danske radiosfære. Blandt andet blev de det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, mens den længselsfulde single ”The Rascal” var det mest spillede nummer på dansk radio i 2018. 

Phlake har aldrig stået stille. Blot et år efter debutalbummet landede opfølgeren Weird Invitations, og i 2020 kom så The Illegal Download Of Your Soul. Senest har makkerparret sluppet deres fjerde album Phine i oktober 2022 med bidrag fra blandt andre nigerianske Joeboy, den britiske rapper Che Lingo og danske darlings som stjerneproduceren Vera og selveste Jada.

Det er en hitparade, der venter Tinderbox 2023, når et af landets største pop acts rammer Tusindårsskoven!