• Torsdag
  • 19:45 – 20:45
  • Teltscenen

Med et vokalspænd, der kan gøre de fleste sangere misundelige, har Mimi Webb indtaget det internationale poplandskab med en række fængende popbaskere med følelserne helt uden på tøjet.

Hun har gået på den prestigefulde BRIT School, som blandt andet tæller Adele, Tinderbox-aktuelle Cat Burns og Amy Winehouse som tidligere studerende. Sidstnævnte er også en kunstner, Mimi Webb ofte refererer til som inspiration sammen med sangere som Emeli Sandé og Sam Smith.

Hun begyndte allerede at skrive sine egne sange som 13-årig og kunne som 19-årig skrive under på en pladekontrakt med Epic Records, som også har verdensstjerner som DJ Khaled, 21 Savage, Meghan Trainor og Zara Larsson i hus.

Hendes første single hed ”Before I Go” og landede i 2020, og i løbet af de efterfølgende begivenhedsrige år fulgte debut-EP’en Seven Shades of Heartbreak og hits som ”House On Fire” og ”Good Without”. Faktisk blev hun med sine populære udgivelser den første kvindelige artist i Storbritannien siden Dua Lipa til at lande to singler i UK Top 15 uden at have et debutalbum ude.

Nu har hun mere end 730 millioner globale streams, har turneret verden rundt med sine egne shows og som support for Justin Bieber, optrådt i The Tonight Show med Jimmy Fallon og The Ellen Show, blevet hyldet af medier som Vogue, Rolling Stone og Billboard og netop modtaget en nominering i kategorien ’Best New Artist’ ved den prestigefulde BRIT Award.

Den 3. marts lander Mimi Webbs debutalbum Amelia, og det har hun med sig, når hun gæster Tinderbox til et brag af en popkoncert.