• Torsdag
  • 16:45 – 17:45
  • Teltscenen

Emma Grankvist aka eee gee var et totalt ubeskrevet blad på den danske musikscene, da hun i 2021 udgav sin debutsingle ”Favourite Lover”. Men lige siden det – fristes vi til at kalde det – skæbnesvangre øjeblik, har det stået klart, at eee gee er kommet for at blive.

Debutsinglen, som også blev udvalgt til P3’s Uundgåelige, blev nemlig efterfulgt af den ene stærke udgivelse efter den anden, og det hele kulminerede i det storroste debutalbum Winning fra 2022, som, udover debutsinglen, indeholdt radiohits som ”Killing It” og ”Bad Person”.

Hvis du endnu ikke er bekendt med eee gees musikalske univers, så forestil dig tidsløs pop i sød forening med country-genrernes ædle traditioner. Det er nordisk melankoli blandet med en sepiafarvet varme og sangskrivning, der med et humoristisk touch tager dig helt ned på jorden, selvom Grankvists stemme er ret så himmelsk.

Hun har allerede i 2022 været nomineret til ’Årets Håb’ ved Steppeulven, ’Årets Talent’ ved Carl Prisen, ’P3 Talentet’ til P3 Guld og ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards, og vi istemmer os koret af begejstrede røster!

Vi har med andre ord vildt høje forventninger til eee gees fremtidige musikalske færd, og derfor glæder vi os til at kunne præsentere hende på Tinderbox i år!