• Lørdag

Dylan beskriver sig selv om ”en wannabe rockstjerne i en popstjernes krop”. Hun voksede op på en diæt af klassisk rock og guitarriffs bestående af hendes fars største rockidoler – AC/DC, Guns N’ Roses og Rainbow. Men det er altså i popspektret, at hendes lyd nu befinder sig.

Dylan vidste, at hun skulle være en musikstjerne, siden hun var helt lille. Hun fik en guitar af sin far som barn og stod i køkkenet og råbte: ”HELLO WEMBLEY!”. Så var ambitionerne ligesom på plads. Men mens mange andre musikere er startet med at øve sig på at spille andre artisters numre, startede Dylan lige på og hårdt med at skrive sine egne sange. Det blev en måde at flygte fra en hverdag med skole og mobning. 

Siden 2019 har hun eksperimenteret med alt fra elektroniske, synth-baserede numre (”Good Enough”) til stille klaverballader (”IKWYDLN”), men fandt for alvor sin egen lyd med singlerne ”Nineteen”, ”You’re Not Harry Styles” og ”No Romeo” fra 2021, der alle byder på store pop-hooks og ærlige tekster om livet som ung kvinde.

Hun udgav i 2022 mixtapet The Greatest Thing I’ll Never Learn på samme pladeselskab som blandt andet The Killers, Sigrid og Demi Lovato. Og så har hun spillet support for artister som Bastille, Ed Sheeran og Tate McRae.

Hendes største drøm er stadig at spille på Wembley stadion, og med dét ambitionsniveau og matchende talent, tør vi godt sige, at hun er på vej!