• Torsdag
  • 16:00 – 17:05
  • Groovebox

Glæd dig til at opleve Simon Talbot, Huxi Bach, r8Dio, Eva Jin og Jakob Thrane på scenen torsdag på TB23. 

Simon Talbot har altid elsket at stå på scenen og lave stand-up. 

Han underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. 

Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet, og det kvitteres med stående bifald og grin, der gør ondt i mavemusklerne.

Simon er en af Danmarks helt store comedy-darlings, og han har, med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde, gang på gang leveret solid underholdning til folket. 

Simon Talbot er blandt andet kendt for sin deltagelse i en lang række tv-shows. Han har for eksempel lavet sit eget sketchshow på TV2 ZULU, været med i Comedy Fight Club og været vært på TV 2’s store lørdagsshow ’Bingo Banko’. Han har flere gange været nomineret som ”Årets Komiker” ved ZULU Comedy Galla.

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, der altid står klar med tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Han startede sin karriere som TV- og radiovært, men har efterfølgende fæstnet sig som en af Danmark skarpeste satirikere blandt andet gennem sine populære one-man-shows.

Uanset sammenhængen er der garanti for humor med substans med Huxi Bach. Om det er på scenen, i tv eller på radio, vil grin og eftertanke smelte sammen til en helhed. Der bliver skudt med skarpt på magthaverne. Aldrig med løst krudt, men altid med hjertet på rette sted. 

Han er en intelligent og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin helt unikke stil har Huxi Bach i de senere år udvidet comedy-genren i Danmark.

Brian Lykke og Kasper Nielsen står bag den prisvindende podcastserie ’Undskyld Vi Roder’, som handler om opstarten på den fiktive taleradio, r8Dio. Her følger man Lykke og Nielsens karakterer, Allan Sindberg alias Smørstemmen fra Ikast og radiodirektør Klavs Bundgaard, i deres kiksede bestræbelser på at få endnu en dansk taleradio stablet på benene. 

Podcasten har fået stor succes og har omtrent 140.000 lyttere ugentligt. Udover at arbejde sammen i den succesfulde podcast har de i mange år arbejdet med improvisation, og Kasper Nielsen har sågar vundet Danmarksmesterskaberne i impro flere gange. Senest blev Brian Lykke og Kasper Nielsen nomineret som ’Årets Komiker’ ved Zulu Comedy Galla 2022 for deres karakterer i r8Dio.

Eva Jin er noget ganske særligt og uden sidestykke på den danske stand-up-scene. 

Med udgangspunkt i skæve universer, fantasi og anderledes observationer inviterer Eva publikum helt ind i sin hjerne, der kører i et helt andet drive, end hvad du nogensinde har set.

Evas akavede og introverte person skinner tydeligt igennem i hendes fortællinger, og det gør hende fuldstændig umulig ikke at elske! 

Jakob Thrane er en ekstremt dygtig og talentfuld komiker, som har optrådt på de største scener i hele landet. 

Danskerne har for alvor fået øjnene op for Thrane i løbet af de seneste par år – blandt andet takket være hans medvirken i tv-successen ’Stormester’. Thrane har dog mange flere bedrifter på CV’et, der alle sammen har gjort ham til den elskede komiker, han er i dag. Han er medskaber af tv-serien ’Umage’ og har senest fået grinene frem med sit landsdækkende one-man-show Hurtig, som netop er udkommet på TV2 PLAY.

Med sig i bagagen har Jakob Thrane også one-man-showet En Grøn Sofa og værtsroller på TV – for eksempel i programmet ’Luk op, Luk i’ på DR Ramasjang. Han har desuden deltaget i DM i standup og ikke mindst figureret som en tredjedel af Umage Image, der blandt andet har hittet med comedysangene ”Forfest” og ”Voksenrig”.