• Lørdag
  • 15:00 – 16:05
  • Groovebox

Glæd dig til at opleve Christian Fuhlendorff, Anne Bakland, Thomas Warberg, Mikkel Klint Thorius og Per Sodemann på scenen lørdag på TB23. 

Christian Fuhlendorff har slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere. Foruden syv anmelderroste one-man-shows har Fuhlendorff siden sin debut i 2001 medvirket i en lang række tv-programmer som Kristian,Fuhlendorff og de skøre riddereRundt på Gulvet og Stormester, som han vandt i 2018. 

I 2015 blev han ’Årets Komiker’ ved Zulu Comedy Galla, og de seneste år har Fuhlendorff udfoldet sin krøllede hjerne og skarpe komiske talent i sine podcasts. Samtalepodcasten Hva’ så?! Startede i 2017, er på vej mod afsnit 500 og har rundet 20 millioner downloads, og Stemmernes Tårn giver plads til Christians mere nørdede rollespilshobby.

I 2024 tager Fuhlendorff på tour med sit nyeste soloshow, Ærlig Talt, og ligesom med forgængeren Det’ Sjovter hovedformålet, at vi skal grine! 

Christian Fuhlendorff er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation, han står i, og han underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset hvem han står overfor. 

Anne Bakland er Vendelbo – from the true North! Deroppe, hvor en mand er en mand, der ejer en nedlagt minkfarm, hvor følelser er noget, man gemmer væk i poesibøger, og tingene bliver sagt råt for usødet, så der ikke bliver spildt et ord mere end højest nødvendigt.

Derfor bliver der ikke lagt fingre imellem, når hun med skarp observationshumor caller alt det bullshit, hun ser sig selv omgivet af i samfundet. Pointerne kommer lige så ofte frem gennem det, der ikke bliver sagt, når hun med sin eminente sans for pauser og visuelle virkemidler maler billeder, vi allesammen kan genkende og med det samme se det absurde i.

Hvis du ikke kender Anne fra Aalborgs eller Københavns stand-up-scener, så har du uden tvivl set det klip fra Grin til Gavn, hvor hun malende beskriver den omfattende omgang flæsketetris, det kræver at få en krop i voksenstørrelse ned i en midtjysk rutsjebanevogn. 

Hun går på scenen med både selvtillid og sårbarhed, og er garant for en aften med gode, relaterbare historier, der går lige ind og rammer der, hvor det kan mærkes og bliver ægte sjovt.

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Han går altid direkte efter comedyens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser. 

Warberg er både kendt fra populære tv-programmer som KlipfiskerneLive fra Bremen og Stormester, men også fra de største scener rundt i landet, hvor han har turneret med sine anmelderroste one-man-shows, der gang på gang høster både fem- og seksstjernede anmeldelser.

Thomas Warberg var på landsdækkende tour i 2021 med det anmelderroste show Et Storslået Menneske, der stillede skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Showet udløste fuldt fortjent en nominering til ’Årets Komiker’ til Zulu Comedy Galla 2022.

Warberg blev i starten af sin karriere hurtigt kendt som Danmarks stærkeste one-liner-komiker, men har grundet sin evindelige, komiske, nysgerrighed udvidet sit repertoire med anekdotiske fortællinger. Thomas er derfor garant for et varieret show, hvor publikum både bliver bombarderet med knivskarpe jokes og nærværende historier. Hele herligheden er pakket ind i eminent timing og sønderjysk charme. 

Mikkel Klint Thorius er et lysende talent inden for dansk comedy. Han er som skabt til at stå på de skrå brædder og træne sit publikums lattermuskler ved at mikse hverdagens trivialiteter og samfundsudfordringer. 

Klint Thorius startede med at optræde med stand-up i gymnasiet og allerede som 20-årig nåede han finalen i DM i Stand-up. Han vandt Comedy Fight Club i 2017, og samme år var han nomineret til Talentprisen ved ZULU Comedy Galla og debuterede med sit første one-man-show Hvid Skyld. Hans næste show, Vanvittigt, blev afbrudt af en global pandemi, men i efteråret 2023 kan man endelig finde Mikkel på landevejen igen, når han tager på tour med sit nyeste show, 100% Måske

Mikkel er garant for et godt grin, og optræder med stor autoritet både for unge såvel som gamle. Med en stor portioin navlepilleri og selvironi formår han at fange sit publikum på en uhøjtidelig facon, hvor han også behandler sin egen generation og samfundet med et drys Thorius-humor. 

Per Sodemanns stand-up tager både udgangspunkt i hans eget liv, men også i hverdagssituationer og observationer, som alle kan nikke genkendende til. 

Per Sodemann har, efter kun få år i comedy-branchen, allerede markeret sig som en af de skarpeste. Efter at have optrådt i blot to år nåede han hele vejen til finalen i DM i Stand-up 2017, og i 2018 kunne han opleves som et af de tre ’æsler’ ved ZULU Comedy Galla. I 2019 og 2020 var han igen aktuel ved ZULU Comedy Galla, da han var nomineret til prisen “Årets Talent”, og i 2021 vandt han den eftertragtede pris. 

Per har også været med i stand-up-programmet Stand-up uden grænser med Simon Talbot som vært og spiller desuden en rolle i den populære komedie tv-serie SUNDAY. Du kan ligeledes møde ham på r8Dios talenthold i satire-podcasten ‘Undskyld Vi Roder’.