• Lørdag
  • 15:00
  • Groovebox

Glæd dig til at grine med nogle af landets skarpeste og sjoveste komikere i Groovebox-teltet på Tinderbox 2024.

Eva Jin

Eva Jin er en sand perle på den danske standup-scene. Hun inviterer sit publikum ind i sine skæve universer fyldt med fantasifulde og anderledes observationer, der udspringer direkte fra hendes livlige fantasi. Hendes unikke drive og sjove fortællinger skinner igennem, og selvom hendes personlighed kan være akavet og introvert, er det umuligt ikke at elske hende!

 

Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er en yderst aktiv skikkelse, hvis imponerende CV spænder over en imponerende række af roller, herunder tv-vært, radiostemme, manuskriptforfatter og selvfølgelig komiker. Inden for den danske comedy-verden er Lasse Rimmer anerkendt som en af de mest skarpe og kvikke personligheder. Med sine præcise iagttagelser og spot-on-humor er han en utroligt underholdende figur. Hans evne til at finde det sjove i selv de mest almindelige situationer gør ham til en mester i at sprede glæde og latter hvor end han optræder.

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius er et strålende talent inden for dansk comedy. Han er som skabt til at stå på scenen og udfordre publikums lattermuskler ved at blande hverdagens trivialiteter med samfundsudfordringer. I efteråret 2023 rejste han atter ud på de danske landeveje med sit seneste one-man-show, ”100% Måske”. Med en stor portion navlepilleri og selvironi formår han at fange sit publikum på en uhøjtidelig måde, samtidig med at han behandler sin egen generation og samfundet med en karakteristisk Thorius-humor. 

Simon Væver  

Simon Væver er et af de store håb for den danske standup-scene. Han vandt DM i standup i 2019, og med sin jyske drengede charme og skarpe observationer inddrager han publikum i sit materiale, uanset om det er personlige udfordringer eller finurligheder ved det danske sprog. Hans evne til at tilpasse sig ethvert publikum uden at miste sin unikke stil på scenen er bemærkelsesværdig.

Troels Messmann  

Troels Messmann er som en sprudlende cocktail af komik og direkte levering, der får lattermusklerne på overarbejde. Fra sin første optræden på den danske standup-scene i 2018 har han kastet sig ud i et vildt komisk eventyr uden at se tilbage. På trods af kun at have været i rampelyset mindre end et år, snuppede han en tredjeplads ved DM i standup i 2019, og året efter blev han hyldet som et af de nye skarpe talenter ved Zulu Comedy Galla. Han jonglerer med livets absurditeter og serverer dem med et twist af vanvittig morsomhed.

Ulf Laursen 

Gør dig klar til en komisk rejse med Ulf Laursen, der er årets comedy-vært på Groovebox! Ulf har slået sine folder på den danske standup-scene siden 2014, så han føler sig hjemme, når han indtager scenen sammen med stribevis af andre danske komikere. Der er lagt op til tre dage fyldt med latter, når Ulf Laursen byder velkommen inden for i Groovebox-teltet.