• Fredag
  • 16:15 – 17:15
  • Teltscenen

Hvis du er vild med den bølge af følsom pop, der skyller ind over os med artister som Lewis Capaldi, Dermot Kennedy og Tinderbox-aktuelle Dean Lewis, så er Cian Ducrot nok det næste skud på din musikalske kærlighedsstamme. 

Den unge, irske sanger, producer, sangskriver og multiinstrumentalist ramte Top 20 i Danmark med singlen ”I’ll Be Waiting” og den guld-certificerede ”All For You”, som sammenlagt har fået mere end 300 millioner streams. 

Cian Ducrot havde en hård opvækst med mobning og med både fysiske og seksuelle overgreb fra sin far, som hans mor, ham og hans bror flygtede fra. De fandt fælles styrke i musikken, som har fulgt Cian Ducrot hele livet. Han lærte i en ung alder både at spille klaver, klassisk guitar, saxofon, percussion, trommer, violin og fløjte, og gik på den prestigefulde skole London Royal Academy of Music 

Han har allerede været på turné med Ed Sheeran, skrevet musik med SZA, Libianca og Lauren Spencer-Smith og fået mere end 4.3 millioner følgere på TikTok, hvor hans karriere også tog sin begyndelse. Den 21. juli lander hans længeventede debutalbum Victory, og mon ikke vi får masser af sød musik fra netop det album, når Cian Ducrot rammer Tinderbox på fredag!