• Torsdag
  • 15:15 – 16:30
  • Rød Scene

Der er artister, man kender godt. Og så er der artister, man kender rigtig godt. Siden Christopher i 2012 udgav sit første album Colours, har vi fulgt ham gennem karrieren, som er blomstret år for år. Vi har gennem musikken set en ung mand blive voksen, og det har givet os stribevis af vedkommende sange, som har taget os hele følelsesregistret rundt.

Med alt fra ”Nothing in Common” og ”Against the Odds” over “Told You So” og ”Tulips” til “Irony” og “Fall So Hard” har Christopher hele karrieren igennem slået én ting fast: Han ved, hvad gode popsange er skabt af, og han skriver tekster, som man kan forstå og spejle sig i. Han tør røre ved de helt store følelser, men er heller ikke for fin til at tage tykt pis på det hele med udødelige Natholdskompositioner som “First Like” og sidste års VM-hymne-møder-julesang ”Tror Kun På Én Hjulemand”.

Christopher brillerer ikke bare som knivskarp sangskriver, men også som en rutineret live-performer, der tager energien fra sine sange med ind på scenen og giver den alt, hvad han kan – hver gang. 

 Glæd dig til at se en enestående kunstner, når Christopher samler alle popfans på Tinderbox til et uhøjtideligt, ærligt og højenergisk popbrag af en koncert.