• Torsdag

Vi har alle sammen brug for de der koncerter, hvor vi bare kan skråle med. Hvor vi ikke engang skal tænke os om. Hvor vi bare kan give slip, tage en ven i hånden og synge af vores lungers fulde kraft og danse, som gjaldt det livet. Det er præcis den type koncert, Black Eyed Peas kommer til Tinderbox for at give!

Nu nævner vi lige nogle sangtitler, og så kan du jo selv vurdere, om det er nogle, du kan synge med på: ”Pump It”. ”My Humps”. ”Where Is The Love”. ”Don’t Phunk With My Heart”. ”Let’s Get It Started”. ”Shut Up”. ”I Gotta Feeling”. 

Seks GRAMMY Awards og millioner af solgte albums taler vist for sig selv. Black Eyed Peas var et af de mest dominerende navne på den internationale musikscene, da de op gennem 00’erne spyttede det ene hit ud efter det andet. I dag føles det helt naturligt at lytte til sange, der blander genrer som pop, R&B og hiphop/rap, men dengang, Black Eyed Peas gjorde det i start-00’erne, var det faktisk ret banebrydende.

Og selvom det efterhånden er lang tid siden gennembruddet, viser trioen med will.i.am i front gang på gang, at de stadig har, hvad der skal til for at lave et hit. De udgav i 2020 albummet TRANSLATION, hvorfra singlen ”RITMO (Bad Boys For Life)” med J Balvin som gæst i skrivende stund har rundet næsten 900 millioner streams på Spotify og svimlende 1 milliard visninger på YouTube.

Sidste år udkom så opfølgeren ELEVATION med gæster som Anitta, Daddy Yankee, Shakira og David Guetta og populære singler som ”DON’T YOU WORRY” og ”SIMPLY THE BEST”. 

Amerikanerne gæstede sidste år Nibe Festival, hvor Nordjyskes anmelder kastede flotte fem stjerner efter bandets koncert. De er altså stadig i topform 20 år efter, at deres skelsættende album Elephunk satte ild til 00’ernes hitlister og svedige dansegulve verden over.